به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سراب و آدرس sarab1.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 40
بازدید دیروز : 33
بازدید هفته : 299
بازدید ماه : 1131
بازدید کل : 149773
تعداد مطالب : 871
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 871
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 40
باردید دیروز : 33
بازدید هفته : 299
بازدید ماه : 1131
بازدید سال : 8878
بازدید کلی : 149773
دانلود ارتباط بین بهداشت روانی و پیشرفت تحصیلی

بیان مسئله
در تعریف اول بهداشت روانی به معنای سلامتی فکر است و منظور نشان دادن وضع مثبت و سلامت روانی و راههای دست یابی به آن است که در تعامل فرد و اجتماع نقشر موثری را میتواند به عهده بگیرد لازم است معیارهای سلامت روانی مشخص گردد.تا بتوان با توجه به آنها بیماری روانی را شناخت و در نتیجه برای احراز سلامت روانی فعالیت خود و از بیماری روانی دور ماند.
در تعریف دوم منظور از بهداشت روانی عبارت از رشته ای تخصصی از بهداشت عمومی است که در زمینه کاستن بیماریهای روانی و پیشگیری از این بیماری ها فعالیت می نماید. پس منظور از بهداشت روانی بررسی روشهای پیشگیری است در این مورد باید توجه داشت که اصول بهداشت روانی به سادگی بهداشت عمومی نیست(حسینی ۱۳۸۱)
در هر مفهوم بهداشت روانی نقش فرهنگ و آداب و رسوم خانوادگی اجتماعی و شرایط محیطی مورد تاکید قرار می گیرد.برای ما که در یک محیط اسلامی زیست می نماییم بهداشت روانی مفهوم اختصاص دارد.زیرا وقتی پیامبر(ص)می فرماید:«»یعنی برای تکمیل اخلاق پسندیده معبوث گشته ام،در حققت سراسر آموزش های دینی او چیزی جز آموزشهای بهداشت روانی نیست(بحارالانوار)با قاطعیت می توان گفت که آموزش های اسلامی بهترین وسیله،هم در پیشگیری از بیماریهای روانی و هم در دستیابی به کامل روانی می باشد.هدف اول از راه افزایش ظرفیت روانی افراد سالم و سالم سازی محیط از طریق تحریم مشروبات الکل و مواد مخدر،برداشت های منطقی و واقع بینانه نسبت به امور جنسی شرطی کردن افراد نسبت به اقناع طبیعی غریزی جنس از طریق ازدواج و ایجاد تنفر نسبت به انحراف های جنسی دستورات اکید نسبت به جلوگیری از تولید مثل مبتلایان به بیماری های روانی که همراه با قطع ارتباط با واقعیت هستند وعقب مانده های هوشی و صدها دستور اخلاقی، حقوقی،جزائی که همگی به بهتر کردن محیط خانواده و اجتماع کمک مینمایند،انجام میدهد.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                 صفحه

فصل اول

مقدمه ………………………………………………………………………………….. ۳-۱

اهمیت و ضرورت پژوهش ………………………………………………………………….. ۱۰

هدف پژوهش ……………………………………………………………………………….. ۱۲

فرضیه پژوهش ……………………………………………………………………………… ۱۲

متغیرهای پژوهش ……………………………………………………………………………. ۱۳

تعاریف اصطلاحات  ……………………………………………………………………….. ۱۵

فصل دوم

چهارچوب نظری و پیشینه های تحقیق ………………………………………………………….. ۱۶

تاریخچه …………………………………………………………………………………………. ۱۸

چهارچوب نظری پژوهش ……………………………………………………………………. ۲۰

تعریف بهداشت روانی …………………………………………………………………………. ۲۲

اهمیت و ضرورت بهداشت روانی ………………………………………………………………………. ۲۶

هدف بهداشت روانی …………………………………………………………………………….. ۳۱

پیشرفت تحصیلی ……………………………………………………………………………………. ۳۲

آزمونهای پیشرفت تحصیلی ………………………………………………………………………….. ۳۷

انگیزش و پیشرفت تحصیلی ………………………………………………………………………….. ۳۸

پژوهشهای انجام شده در داخل و خارج از کشور…………………………………………………. ۳۹

بهداشت روانی و بهنجاری ……………………………………………………………………………… ۴۱

بهداشت روانی و بیماری روانی ………………………………………………………………………….. ۴۳

علل و افزایش شیوع بیماری های روانی ……………………………………………………………… ۴۷

ملاک بهداشت روانی که فهرست شده ………………………………………………………………… ۵۱

 مکتب بوم شناسی در بهداشت روانی ………………………………………………………………… ۵۳

اصول تکاملی بهداشت روانی در مکتب اسلام ……………………………………………………. ۵۴

نقش اسلام در سلامت جسمی و روحی فرد و جامعه تاثیر دین و دعا بر بهداشت روانی     ۵۶

تاثیر دعا بر سلامت روانی …………………………………………………………………………. ۵۷

چگونه به بهداشت روانی خود کمک کنیم ………………………………………………………….. ۶۰

پیشینه تحقیق ……………………………………………………………………………………….. ۶۴

فصل سوم:

جامعه کلی پژوهش…………………………………………………………………………………. ۷۴

جامعه آماری ………………………………………………………………………………………… ۷۴

نمونه آماری و نمونه گیری ……………………………………………………………………………… ۷۵

روش پژوهش …………………………………………………………………………………………….. ۷۵

ابزار پژوهش…………………………………………………………………………………………….. ۷۵

 

جهت دانلود کلیک کنید

تعداد بازدید از این مطلب: 454
موضوعات مرتبط: تحقیق دانشجویی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


برای موفقیت باید برنامه ریزی کنید

برای موفقیت باید برنامه ریزی کنید

آیا همه افراد به یک برنامه‌ریزی پنج ساله نیاز دارند؟با توجه به پژوهش‌ها، پاسخ این سؤال مثبت است.

اما رمز داشتن یک زندگی شاد در این نیست که گوشه محل کارتان بنشینید و دائم برنامه‌ریزی کنید آنچه که مهم است داشتن یک هدف برای زندگی است زندگی با روشی معنی‌دار کامل.

به این داستان از یک نویسنده موفق(ارین زامت ) توجه کنید:
اینکه بگویم من یک طراح هستم، دروغ نگفتم. در تمام لحظات زندگی‌ام من برنامه‌ریزی دارم، از برنامه‌ریزی برای ۵ دقیقه بعد گرفته تا ۵ سال آینده. هر حرکتی در زندگی من، در اصل قدمی برای رسیدن به هدفم، یعنی موفقیت، سلامت، تناسب اندام، شهرت، تأهل و زندگی در یک خانه راحت است.

در سن ۲۳ سالگی بودم که پزشکان تشخیص دادند به سرطان مبتلا شده‌ام. این در حالی بود که من برای پنج سال آینده‌ام برنامه‌ریزی کرده بودم و حالا اصلا نمی‌دانستم که آیا پنج سال بعد زنده هستم یا خیر!! آینده من نامشخص بود و نمی‌دانستم چه باید بکنم، آیا باید سرنوشتم را به باد می‌سپردم تا هر کجا می‌خواهد برود. بلافاصله درمان را آغاز کردم و خوشبختانه تا حدودی نتیجه‌بخش بود و لوسمی رو به بهبودی می‌رفت. سرطان عاملی شد برای اینکه بتوانم برنامه‌هایم را ارزیابی کنم. با وجود اینکه به سینما علاقه‌مند بودم، ولی آن را فراموش کردم. باید سریع تصمیم می‌گرفتم. یا باید تخمک‌های رحم من فریز می‌شد که در این صورت دیگر نمی‌توانسم باردار شوم و یا باید به سرعت ازدواج می‌کردم تا بتوانم از این تخمک‌ها استفاده کنم.

کاملاً واضح بود که باید اهداف خودم را فراموش ‌کنم و به دنبال آنچه که واقعاً مرا خوشحال می‌کند، بروم. هیچ‌کس نمی‌داند که چقدر احساسات و ارزش‌های زندگی و حتی شغل من، با توجه به برنامه‌ریزی برای آینده‌ام تغییر کرد. وقتی به قلبم مراجعه کردم، متوجه شدم بسیاری از چیزهایی که برای من ارزش به حساب می‌آمدند و مهم بودند. حالا به نظرم کاملاً بی‌اهمیتند. بنابراین با شجاعت تصمیم گرفتم و روش خود را تغییر دادم و شروع به نوشتن کردم و یک نویسنده شدم. به این ترتیب هم می‌توانستم در خانه کار کنم و هم در کنار اعضای خانوده‌ام باشم. خوشبختانه نیازی نیست که شما هم مثل من چنین تجربه دردناکی داشته باشید تا بتوانید در خودتان یک انقلاب ایجاد کنید بلکه با انجام تمرینات زیر به سادگی می‌توانید دریابید که قلب‌تان با سرعت بیشتری بتپد.

برنامه‌ریزی
اگر شک دارید و احساس می‌‌کنید برای داشتن یک زندگی شاد حتماً نباید برنامه‌ریزی داشته باشید بهتر است آن را امتحان کنید. مطالعات پانزده ساله بیش از ۳۵۰۰ دانشمند از دانشگاه ملبورن نشان می‌دهد شادترین مردم، افرادی هستند که اهداف روشنی دارند. این اهداف هم کوتاه‌مدت و هم بلند‌مدت و البته در تمام زمینه‌ها از جمله دوستی، عشق و کمک به دیگران و . . . هستند.

دکتر کارولین آدامز میلر، نویسنده کتاب «ایجاد بهترین زندگی‌ها» می‌گوید: اگر نمی‌‌توانید با تدبیر برای خود برنامه‌ریزی کنید، بهتر است به زندگی پیش فرضانه خود نیز پایان دهید و اجازه دهید که هر آنچه که در انتظار شماست، اتفاق بیفتد. دکتر سونجا لایبومیرسکی نویسنده کتاب «چگونه به خوشبختی دست یابیم» بر این باور است که برای داشتن یک زندگی شاد باید همواره به سمت اهداف معنی‌دار خود گام بردارید و برای رسیدن به آن تلاش می‌کنید. در واقع او تاکید می‌کند که برای دستیابی به اهداف باید. تلاش کرد و خوشبختی و داشتن زندگی شاد در گرو دستیابی به اهداف نیست، بلکه در لذت تلاش برای رسیدن به خواسته‌هاست. این واقعیت که انسان‌ها هیچ‌وقت برای مدت زیادی از ماندن در یک موقعیت راضی نمی‌شوند، موجب تکامل انسان می‌شود. در واقع رویا یک چالش جدید است که انسان‌ها را شاد می‌کند. شاید به همین دلیل است که من همیشه به دنبال یافتن چیز جدیدی هستم زمانی یادگیری زبان خود یک قدم کوچک برای رسیدن به خواسته‌ای بزرگ‌تر بوده است. حال دریافتم که باید از آن برای اهداف بزرگ‌تری همچون یافتن کار، کسب درآمد، دوستی‌های بیشتر و حتی همسر بهتری بودن استفاده کنم.

علامت‌گذاری کنید، تنظیم کنید و بنویسید! ممکن است به نظر سخت برسد، ولی برنامه‌ریزی از آنچه شما تصور می‌کنید آسان‌تر است. مطالعات نشان می‌دهند که یادداشت کردن رویاها می‌تواند چند ماهی شما را خوشحال و سالم‌تر نگه دارد. نوشتن خواسته‌ها به‌طور معنی‌داری موجب شادی افراد می‌شود و آنها را به‌طور ناخود‌آگاه در مسیر دستیابی به آن هدف قرار می‌دهد.

مطالعات نشان می‌دهند هنگامی که هدف‌مان را ضبط و آنها را یادداشت می‌کنیم، به‌طور خودکار محیط اطراف ما، افراد و شرایطی را در مسیر ما قرار می‌دهد تا در دستیابی به آن هدف به ما کمک کنند. بنابراین سریع دست به کار شوید و یک قلم بردارید. ولی به خاطر بسپارید که تمامی اهداف به‌طور یکسان خلق نمی‌شوند. برای اینکه موفق شوید، باید اهداف شما چالش برانگیز و خاص باشند.

بهترین اهداف، خواسته‌هایی هستند که شما را به کار و تلاش وادارند. مثلا با خود بگویید من تصمیم دارم امسال مبلغی به انجمن خیریه کمک کنم و این خواسته واقعاً چالش‌برانگیز و البته خاص است.

آماده‌اید تا رویاهای خود را دنبال کنید؟

مراحل زیر را پیگیری کنید تا بتوانید به خواسته‌های خود برسید.
۱- به گذشته خود نگاه کنید و از آن درس بگیرید: ما به پنج دستاورد گذشته خود فکر کنید و آنها را به یاد آورید. یاد احساسات خوب و پیروزی‌ها، اعتماد به نفس شما را بیشتر می‌کند و به احتمال زیاد یک زندگی رضایت‌بخش و قانع‌تری فراهم می‌سازد. مثلا به خود بگویید من همیشه قهرمانی در بازی والیبال و فوتبال را در مدرسه به یاد می‌آورم و این احساس آنقدر قشنگ بود که مرا به جمع کردن اعانه برای کمک به دیگران و مجدداً رسیدن به حس موفقیت تشویق می‌کند.

۲- افکار بکر ناگهانی هستند. یک کرنومتر را به مدت ۱۰ دقیقه تنظیم کنید و در این زمان هر آنچه را که از زندگی خود می‌خواهید، یادداشت نمایید. بدون اینکه به جملات قبلی خود نگاه کنید، با بلندپروازی تمامی جملات و خواسته‌ها‌ی‌تان را بنویسید، مثلاً بگویید وقتی برای اولین بار این فهرست را نوشتم، در آن «نوشتن یک کتاب جدید»، «ضبط و تحقیق سابقه خانوادگی» و «تدریس در مقاطع دانشگاهی» وجود داشت. واقعاً کل صفحه پر نشده بود، اگر در پر کردن صفحه و نوشتن خواسته‌های‌تان با مشکل مواجه شدید از خودتان این سه سوال را بپرسید تا بتوانید بر افکار خود متمرکز کنید:

آیا کار ناتمامی در زندگی‌تان وجود دارد که دوست داشته باشید آن را کامل کنید؟
آیا کلاسی وجود دارد که دل‌تان بخواهد در آن شرکت کنید و یا مهارتی که دوست داشته باشید قبل از مرگ‌تان آن را بیاموزید؟
آیا روش و یا خواسته‌ای وجود دارد که دوست داشته باشید آن را به دیگران واگذار کنید؟

زمان‌تان که تمام شد، از نوشتن دست بکشید و روی برنامه‌ریزی برای دستیابی به آنها تمرکز کنید.


۳- از خودتان سوال کنید که اگر پنج سال دیگر همین وضعیتی را که اکنون دارید داشته باشید، برای به دست نیاوردن چه چیزهایی افسوس می‌خورید؟ پاسخ این پرسش به شما کمک می‌کند که اهداف خود را طبقه‌بندی کنید مهم‌ترین و معنی‌دار‌ترین آنها را بیابید. حال سؤال اینجاست که چرا پنج‌ سال؟ زیرا پنج سال آنقدر کافی هست که بتوانید به اهداف اصلی خود در زندگی‌ دست یابید و آنقدر هم طولانی نیست که نتوان آن را در ذهن تصور کرد.

اهداف مهم و غیر مهم خود را طبقه‌بندی کنید، برخی از خواسته‌های شما با یک گام کوچک برآورده می‌شوند، مثلاً اگر آرزوی آشپز شدن دارید و یکی از کارهایی که دل‌تان می‌خواهد به آن برسید، برپایی مهمانی‌های بزرگ و پختن انواع غذاهاست، شاید با ثبت‌نام در یک کلاس چند ساعته آشپزی به بخشی از خواسته خود برسید و این گام کوچک اولین گام به سمت دستیابی به خواسته‌‌تان خواهد بود. اهداف اصلی خود را تشریح و آنها را بررسی کنید اگر وقت بیشتری را با خانواده خود سپری و یا به مکان‌های جدید مسافرت کنید و یا کاری خلاقانه انجام دهید. چه تأثیری بر دستیابی شما به هدف‌تان خواهد داشت و آیا این هدف، خواسته خودتان است و یا چیزی است که دیگران از شما توقع دارند؟ پس از رسیدن به هدف‌تان به چه چیزی دست خواهید یافت؟ این خواسته چقدر زندگی‌تان را تغییر می‌دهد؟ این سؤالات را در مورد هر یک از آرزوهای‌تان پاسخ دهید. زمانی که شما با منطق و دلیل چیزی را بخواهید و برای خواسته خود دلیلی داشته باشید. برای دستیابی و تلاش در راه دسترسی به هدف‌تان انگیزه بیشتری خواهید داشت.

پس از ترسیم استراتژی هدف در ذهن‌تان و بر روی کاغذ، وقت آن است که آن را در زندگی روزمره خود پیاده کنید. خواسته‌های خود را اولویت‌بندی و حتی برای رسیدن به برخی از‌ آنها از برخی دیگر چشم‌پوشی کنید. روی یک ورق کاغذ آنچه را که باید به صورت کوتاه‌مدت برای رسیدن به هدف‌تان انجام دهید، یادداشت و یک برنامه کوتاه‌مدت روزانه، هفتگی و ماهیانه تنظیم نمایید. به عنوان مثال وقتی آرزوی من جمع‌آوری مقدار زیادی پول برای کمک به بیماران بوده این خواسته خود را به گام‌های کوچک‌تر طبقه‌بندی کردم که عبارت بودند از:

تشکیل کمیته‌ای برای جمع‌آوری کمک‌های مالی
تهیه یک فهرستی از اهدا کننده‌ها
ایجاد یک وب‌سایت
دادن اطلاعات از نحوه کار


با تنظیم یک سری اهداف کوتاه‌مدت، می‌توانید به‌تدریج پیشرفت خود را ببینید و کمتر ناامید شوید.

براساس پژوهش‌ها بهتر است اهداف خود را با دید مثبت نگاه کنید، زیرا افرادی که به لحاظ روانشناسی از جملات منفی استفاده می‌کنند، اضطراب بیشتری دارند و کمتر احساس شادی می‌کنند. مثلاً به جای اینکه بگویید. باید «شیرینی خوردنم را کمتر کنم تا کمتر چاق بشوم» بهتر است رویکرد هدف خود را تغییر دهید و بگویید: من یک برنامه‌ریزی تغذیه‌ای صحیح خواهم داشت تا زندگی سالم‌تر و فعال‌تری داشته باشم.

با تغییر رویکرد و نگاه مثبت به خواسته خود، اشتیاق بیشتری خواهید داشت و هیچ‌گاه احساس ترس نخواهید کرد. آرزوهایتان را با دوستان‌تان در میان بگذارید که این عمل به لحاظ روانشناسی شما را در رسیدن به موفقیت مصمم‌تر می‌کند. برای اینکه در مسیر درست گام بردارید با دوستان خود در مورد اهداف‌تان بحث و خلاصه‌ای از روند کار و پیشرفت در خواست‌تان تهیه کنید. اگر به رغم تلاش فراوان هنوز موفق نشدید و هر چقدر تلاش کردید نتیجه مثبتی نگرفتید، شاید بهتر باشد مسیر خود را تغییر دهید. مطالعات نشان می‌دهد شادترین افراد کسانی هستند که اهداف‌شان را با واقعیات انطباق می‌دهند و متعهد به انجام اهداف جدید هستند. حقیقت این است که حتی اگر یک دنده‌ترین آدم روی زمین هم باشید و به خواسته‌تان اصرار داشته باشید، گاه شرایط به گونه‌ای تغییر می‌کند که باید کمی خودتان را با آن وفق دهید. مطالعات نشان می‌دهد که تلاش برای رسیدن به یک هدف دست نیافته می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند. انعطاف‌پذیر بودن در فراز‌ونشیب‌های زندگی می‌تواند شما را به جاهایی برساند که حتی تصورش را هم نمی‌کنید.


منبع:نشریه دنیای زنان/زیبـاشـو دات کام

تعداد بازدید از این مطلب: 337
برچسب‌ها: برنامه ریزی ,
موضوعات مرتبط: رازهای موفقیت , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


جملات زیبای از نویسندگان مشهور جهان
جملات زیبای از نویسندگان مشهور جهان
 
سه ویژگی ِ دل‌آزار ِ زندگی مُدرن:

حرف زدن بی معنا،
میل بدون عشق،
 كار بدون رضایت خاطر...
 
مینیون مک لافلین
عباس مخبر

  ----------------------------------------
هیچ‌وقت نمی‌توانی چیزی را که قرار است
از دست بدهی،نگه داری. فهمیدی؟
تو فقط قادر هستی چیزی را که داری،
 قبل از آن‌که از دستت برود، عاشقانه
دوست داشته باشی!..

 به خاطر وین
دیکسی کیت دی کامیلو

----------------------------------------
مردها و زن‌ها به یک نسبت
اکراه دارند که از یک زن فرمان برند.
 آن‌ها پیوسته به مرد بیشتر
اعتماد می‌کنند.

 جنس دوم
سیمون دوبوار

  ----------------------------------------
پُک زدن به سیگار هیچ معنایی ندارد الّا
نوعی لجاجت با خود،
 و حتی لجاجت در تداوم ِ نوعی عادت.
 عجیب ترین خوی ِ آدمی این است که می داند
 فعلی بد و آسیب رسان است، اما آن
را انجام می دهد و به کرات هم.
 هر آدمی ، دانسته و ندانسته،
 به نوعی در لجاجت و تعارض با خود بسر می برد،
 و هیچ دیگری ویرانگرتر از خود ِ آدمی
 نسبت به خودش نیست.***
 
 سلوک
محمود دولت آبادی

  ----------------------------------------
جملات زیبا از نویسندگان

چه اشتباه فاحشی ست که
همگان می پندارند از میان دو رقیب،
آن که به هر ترتیب به وصال رسیده،
همیشه خوشبخت تر از آن دیگری ست...

فریده گلبو

 ----------------------------------------
گاهی،

 باید به دورِ خود یک دیوار تنهایی کشید،
نه برای اینکه دیگران را از خودت دُور کنی،
 بلکه ببینی چه کسی برای دیدنت
دیوار را خراب می‌کند...!

 ژان پل سارتر

----------------------------------------
ﻋﺸﻖ ﭼﯿﺴﺖ؟!

ﺟﺰ ﺁﻧﮑﻪ ﺯﻥ ﻫﻤﺪﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺮﺩ ﻭ ﻣﺮﺩ ﺗﮑﯿﻪ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻥ؟
 ﯾﻌﻨﯽ ﻓﻬﻢ ﻭ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﻢ ﺧﻂ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺳﺨﺘﻪ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﻨﺪ؟!
 جایی دیگر

گلی ترقی

  ----------------------------------------
 سقوط ، از طبقه ی سوم همانقدر درد آور است
 كه سقوط از طبقه ی صدم!
 اگر قرار است سقوط كنم،
 بگذار از جایی بلند باشد. نه پَست…

 پائولو کوئلیو
 ----------------------------------------
 هیچکس تو را به خاطر نخواهد آورد اگر افکارت را
 چون رازی در سینه محفوظ داری.
 خودت را مجبور به بیان آن‌ها کن.
 به دوستان و همه‌ی آنهایی که دوستشان داری
 بگو چقدر برایت ارزش دارند.
 اگر نگویی فردایت مثل امروز خواهد بود
 و روز بی ارزشی خواهی داشت. ... .
 همراه با عشق

گابریل گارسیا مارکز
  ----------------------------------------
دوست داشتن احتمالا بهترین شکل مالکیت است
 اما مالکیت بدترین شکل دوست داشتن ...
 قصه ی جزیره ی ناشناخته

ژوزه ساراماگو
  ----------------------------------------
 زندگی براستی عجیب است:

 زخم ها با سرعت جنون آسایی التیام می یابند
 و اگر جای زخم ها باقی نمی ماند
 متوجه نمی شدیم که از محل آنها
 روزی خون جاری شده است ...

 اوریانا فالاچی

 ----------------------------------------
 اگر کسی را دوست داری
 باید او را آن طور که هست دوست داشته باشی
 نه آن جور که گمان می کنی باید باشد!

آناکارنینا لئو تولستوی

  ----------------------------------------
 استعداد در فضای آرام رشد می کند
 و شخصیت در جریان کامل زندگی…

 گوته
  ----------------------------------------
 
منبع: سیمرغ
تعداد بازدید از این مطلب: 378
برچسب‌ها: جملات زیبا,جملات ,
موضوعات مرتبط: رازهای موفقیت , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دانلود ارتباط بین بهداشت روانی و پیشرفت تحصیلی

بیان مسئله
در تعریف اول بهداشت روانی به معنای سلامتی فکر است و منظور نشان دادن وضع مثبت و سلامت روانی و راههای دست یابی به آن است که در تعامل فرد و اجتماع نقشر موثری را میتواند به عهده بگیرد لازم است معیارهای سلامت روانی مشخص گردد.تا بتوان با توجه به آنها بیماری روانی را شناخت و در نتیجه برای احراز سلامت روانی فعالیت خود و از بیماری روانی دور ماند.
در تعریف دوم منظور از بهداشت روانی عبارت از رشته ای تخصصی از بهداشت عمومی است که در زمینه کاستن بیماریهای روانی و پیشگیری از این بیماری ها فعالیت می نماید. پس منظور از بهداشت روانی بررسی روشهای پیشگیری است در این مورد باید توجه داشت که اصول بهداشت روانی به سادگی بهداشت عمومی نیست(حسینی ۱۳۸۱)
در هر مفهوم بهداشت روانی نقش فرهنگ و آداب و رسوم خانوادگی اجتماعی و شرایط محیطی مورد تاکید قرار می گیرد.برای ما که در یک محیط اسلامی زیست می نماییم بهداشت روانی مفهوم اختصاص دارد.زیرا وقتی پیامبر(ص)می فرماید:«»یعنی برای تکمیل اخلاق پسندیده معبوث گشته ام،در حققت سراسر آموزش های دینی او چیزی جز آموزشهای بهداشت روانی نیست(بحارالانوار)با قاطعیت می توان گفت که آموزش های اسلامی بهترین وسیله،هم در پیشگیری از بیماریهای روانی و هم در دستیابی به کامل روانی می باشد.هدف اول از راه افزایش ظرفیت روانی افراد سالم و سالم سازی محیط از طریق تحریم مشروبات الکل و مواد مخدر،برداشت های منطقی و واقع بینانه نسبت به امور جنسی شرطی کردن افراد نسبت به اقناع طبیعی غریزی جنس از طریق ازدواج و ایجاد تنفر نسبت به انحراف های جنسی دستورات اکید نسبت به جلوگیری از تولید مثل مبتلایان به بیماری های روانی که همراه با قطع ارتباط با واقعیت هستند وعقب مانده های هوشی و صدها دستور اخلاقی، حقوقی،جزائی که همگی به بهتر کردن محیط خانواده و اجتماع کمک مینمایند،انجام میدهد.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                 صفحه

فصل اول

مقدمه ………………………………………………………………………………….. ۳-۱

اهمیت و ضرورت پژوهش ………………………………………………………………….. ۱۰

هدف پژوهش ……………………………………………………………………………….. ۱۲

فرضیه پژوهش ……………………………………………………………………………… ۱۲

متغیرهای پژوهش ……………………………………………………………………………. ۱۳

تعاریف اصطلاحات  ……………………………………………………………………….. ۱۵

فصل دوم

چهارچوب نظری و پیشینه های تحقیق ………………………………………………………….. ۱۶

تاریخچه …………………………………………………………………………………………. ۱۸

چهارچوب نظری پژوهش ……………………………………………………………………. ۲۰

تعریف بهداشت روانی …………………………………………………………………………. ۲۲

اهمیت و ضرورت بهداشت روانی ………………………………………………………………………. ۲۶

هدف بهداشت روانی …………………………………………………………………………….. ۳۱

پیشرفت تحصیلی ……………………………………………………………………………………. ۳۲

آزمونهای پیشرفت تحصیلی ………………………………………………………………………….. ۳۷

انگیزش و پیشرفت تحصیلی ………………………………………………………………………….. ۳۸

پژوهشهای انجام شده در داخل و خارج از کشور…………………………………………………. ۳۹

بهداشت روانی و بهنجاری ……………………………………………………………………………… ۴۱

بهداشت روانی و بیماری روانی ………………………………………………………………………….. ۴۳

علل و افزایش شیوع بیماری های روانی ……………………………………………………………… ۴۷

ملاک بهداشت روانی که فهرست شده ………………………………………………………………… ۵۱

 مکتب بوم شناسی در بهداشت روانی ………………………………………………………………… ۵۳

اصول تکاملی بهداشت روانی در مکتب اسلام ……………………………………………………. ۵۴

نقش اسلام در سلامت جسمی و روحی فرد و جامعه تاثیر دین و دعا بر بهداشت روانی     ۵۶

تاثیر دعا بر سلامت روانی …………………………………………………………………………. ۵۷

چگونه به بهداشت روانی خود کمک کنیم ………………………………………………………….. ۶۰

پیشینه تحقیق ……………………………………………………………………………………….. ۶۴

فصل سوم:

جامعه کلی پژوهش…………………………………………………………………………………. ۷۴

جامعه آماری ………………………………………………………………………………………… ۷۴

نمونه آماری و نمونه گیری ……………………………………………………………………………… ۷۵

روش پژوهش …………………………………………………………………………………………….. ۷۵

ابزار پژوهش…………………………………………………………………………………………….. ۷۵

 

جهت دانلود کلیک کنید

تعداد بازدید از این مطلب: 518
موضوعات مرتبط: تحقیق دانشجویی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دانلود ارتباط ورزش با افسردگی

«مقدمه»
تاریخچه مختصری از روانشناسی ورزش
روانشناسی ورزش به شکلهای مختلف از همن زمانی که روانشناسی پا به عرصه وجود گذاشت، بوجود آمده است. نخستین مطالعه ثبت شده در روانشناسی ورزش در قرن نهم انجام شده است. نورمن تریپلیت[۱] (۱۸۹۸) آنچه را که به عنوان نخستین آزمایش در روانشناسی اجتماعی و نخستین آزمایش در روانشناسی ورزش ذکر می‌شود را انجام داد.
تریپلیت پدیده تسهیل اجتماعی (به طور مفصل در فصل ۶ مورد بحث قرار می‌گیرد) را مورد بررسی قرار داد. او ثابت کرد که دوچرخه سواران تمایل دارند وقتی با شخص دیگری مسابقه می دهند نسبت به زمانی که به تنهایی دوچرخه سواری می‌کنند، سریعتر برانند. اما تریپلیت پژوهش مربوط به ورزش را بیشتر دنبال نکرد وتا ۱۹۲۰ که اصول روانشناسی ورزش به طور رسمی به ثبت رسید، کاری در این مورد انجام نگرفت.
در ۱۹۲۵ کلیمن گریفث[۲] آزمایشگاه پژوهشی ورزش را در دانشگاه الینوئز[۳]تاسیس کرد. گریفث، که روانشناسی ورزش را تثبیت کرد و کرسی دانشگاهی برای آن بوجود آورد، دو کتاب درسی مهم را نیز منتشر ساخت و به عنوان مشاور تیمهای حرفه ای ورزشی به کار خود ادامه داد، به همین دلیل اغلب به «پدر روانشناسی ورزش» معروف است. اما روند اولیه روانشناسی ورزش بسیار کند بود و آزمایشگاه پژوهشی ورزش در ۱۹۳۲ به دلیل فقدان بودجه تعطیل شد. (جارویس، ۱۳۸۰، ص۱۵)
بین ۱۹۳۰ و ۱۹۶۰ (حداقل در جهان غرب) فعالیتهای اندکی در رشته روانشناسی ورزشی انجام گرفت. در اتحاد جماهیر شوروی (سابق) روانشناسی ورزش به طور رسمی مدت کوتاهی بعد از جنگ جهانی دوم مطرح گردید. البته بدستآوردن اطلاعات صحیح راجع به عملکرد روانشناسی ورزش شوروی در دوره جنگ سرد دشوار است، اما عموماً باور بر این است که، در خلال بازیهای المپیک ملبورن[۴] (۱۹۶۰) تیمهای اروپا شرقی برای تیم های ملی خود روانشناسان ورزشی استخدام کردند (کریمرواسکولی ۱۹۹۴).

فهرست مطالب

 عنوان                                                                      صفحه

 مقدمه………………………………………………………………………………………

تاریخچه مختصری از روانشناسی ورزش……………………………………………………….. ۱

فصل اول

بخش اول: نقد عملکرد ورزشی……………………………………………………………… ۶

الف- عملکرد خوب و بد………………………………………………………………………….. ۷

ب- عملکرد خوب، باخت…………………………………………………………………………. ۷

ج- عملکرد ضعیف، برد……………………………………………………………………………. ۸

د- عملکرد ضعیف، باخت…………………………………………………………………………. ۸

بخش دوم: سطح انگیختگی/ فعال سازی………………………………………………… ۱۰

کاهش انگیختگی/ فعال سازی………………………………………………………………….. ۱۱

افزایش انگیختگی…………………………………………………………………………….. ۱۲

بخش سوم: کنترل و هدایت انرژی…………………………………………………………. ۱۳

شناخت سطح انرژی…………………………………………………………………………………. ۱۳

کنترل سطح انرژی……………………………………………………………………………………. ۱۴

هدایت سطح انرژی………………………………………………………………………………….. ۱۶

خلاصه………………………………………………………………………………………………….. ۱۸

بخش چهارم: فنون آرمیدگی………………………………………………………………….. ۱۸

فواید آرمیدگی چیست؟…………………………………………………………………………….. ۱۹

فنون آرمیدگی…………………………………………………………………………………………. ۲۲

خلاصه………………………………………………………………………………………………….. ۲۴

بخش پنجم: تمرین تجسمی…………………………………………………………………… ۲۵

تمرین ذهنی برای اجرای بهتر……………………………………………………………………… ۲۵

عنوان                                                                     صفحه

فنون تمرین ذهنی برای دو و میدانی…………………………………………………………….. ۳۰

بخش ششم: تمرکز………………………………………………………………………………… ۳۰

تمرکز و توجه…………………………………………………………………………………………. ۳۳

نکته کلیدی…………………………………………………………………………………………….. ۳۷

به سوی تمرکز بهتر…………………………………………………………………………………… ۴۰

عوامل موثر در تمرکز………………………………………………………………………………… ۴۳

افزایش تمرکز…………………………………………………………………………………………. ۴۵

تمرین مرکزگرایی…………………………………………………………………………………….. ۴۶

بخش هفتم: اطمینان………………………………………………………………………………. ۴۷

اعتماد به نفس: عاملی مهم برای بهترین عملکرد ورزشی……………………………………. ۴۷

نگرشها و اثراتشان روی اجرا………………………………………………………………………. ۵۰

قرار گرفتن در چهارچوب صحیح ذهن…………………………………………………………. ۵۴

استفاده از خودگفتاری……………………………………………………………………………….. ۵۵

خود انگاره……………………………………………………………………………………………… ۵۷

فنونی برای تکامل چهارچوب صحیح ذهن…………………………………………………….. ۵۸

فصل دوم

بخش اول: انگیزش و ورزش…………………………………………………………………. ۶۲

دیدگاههای انسانی به انگیزش: تئوری نیازهای مازلو………………………………………….. ۶۳

تئوری انگیزه پیشرفت مک کلند و اتکینسون…………………………………………………… ۶۶

ارزیابی تئوری FOS…………………………………………………………………………………. 67

بخش دوم: رویکردهای شناختی نسبت به انگیزش…………………………………… ۶۸

اسناد…………………………………………………………………………………………………….. ۶۸

مدل اسناد وینر………………………………………………………………………………………… ۶۹

عنوان                                                                        صفحه

ناامیدی آموخته شده و آموزش بازسازی اسناد…………………………………………………. ۷۰

خودباوری………………………………………………………………………………………. ۷۱

پژوهش معاصر روی انگیزه مشارکت ورزشی…………………………………………………. ۷۳

فصل سوم

مقدمه: تنیدگی…………………………………………………………………………………………. ۷۵

بخش اول: تنیدگی و زندگی حرفه ای……………………………………………………. ۷۷

بخش دوم: هزینه تنیدگی………………………………………………………………………. ۷۸

تنیدگی خلبانهای خطوط تجاری………………………………………………………………….. ۸۰

تنیدگی کارگران سکوهای صنایع تصفیه نفت و گاز………………………………………….. ۸۱

تنیدگی کارمندان مراکز هسته ای…………………………………………………………………… ۸۲

بخش سوم: تنیدگی در پاره ای حرفه های پزشکی و پیراپزشکی………………. ۸۴

تنیدگی دندانپزشکان………………………………………………………………………………….. ۸۴

تنیدگی پرستاران………………………………………………………………………………………. ۸۵

تنیدگی مدیران موسسات……………………………………………………………………………. ۸۷

بخش چهارم: تعامل سیستمها و شکل گیری پاسخهای ارگانیزم نسبت به

تنیدگی…………………………………………………………………………………………………. ۸۹

نقش هورمونها…………………………………………………………………………………………. ۸۹

محور هیپوفیز- غدد فوق کلیدی…………………………………………………………………… ۸۹

مکانیزمهای تسریع کننده و بازدارنده ترشحات…………………………………………………. ۹۰

بیماریهای تنیدگی…………………………………………………………………………………….. ۹۱

بخش پنجم: زنان در برابر تنیدگی………………………………………………………….. ۹۳

نشانگان تنیدگی زنان………………………………………………………………………………… ۹۳

تنیدگی زنان کارمند…………………………………………………………………………………… ۹۶

عنوان                                                                صفحه

بیماریهای تنیدگی ناشی از رویدادهای استثنایی، تهاجمهای عصر جدید و زندگی

در محیطهای افراطی………………………………………………………………………… ۹۸

فصل چهارم

بخش اول: پیشگیری و درمان تنیدگی…………………………………………………….. ۱۰۲

شیوه های سنتی……………………………………………………………………………….. ۱۰۳

شیوه های جدید……………………………………………………………………………… ۱۰۴

بخش دوم: درمانگریها و روشهای مبارزه علیه تنیدگی…………………………….. ۱۰۷

تنش زدایی بدنی……………………………………………………………………………………… ۱۰۸

تنش زدایی روانی…………………………………………………………………………………….. ۱۰۸

تنش زدایی با استفاده از ابزار فنی………………………………………………………………… ۱۰۹

روان درمانگری……………………………………………………………………………………….. ۱۰۹

بخش سوم: پیشگیری و درمان تنیدگی در موسسات………………………………… ۱۱۰

نتیجه………………………………………………………………………………….. ۱۱۲

فصل پنجم

بخش اول: افسردگی در ایران………………………………………………………………… ۱۱۴

افسردگی در غرب…………………………………………………………………………………… ۱۱۸

نقدی بر روانشناسی افسردگی غرب……………………………………………………………… ۱۳۴

فصل ششم

بخش اول: اعتماد به نفس……………………………………………………………………… ۱۴۲

خودپنداره…………………………………………………………………………………… ۱۴۳

خودپنداره آموختنی و قابل تغییرات………………………………………………………………. ۱۴۳

خویشتن‌داری و تاثیر آن بر اعتماد به نفس کودک…………………………………………….. ۱۴۶

ظاهرسازی و پرورش خودپنداره غیرواقعی…………………………………………………….. ۱۴۸

عنوان                                                                      صفحه

روشهای تقویت خودپنداره کودک………………………………………………………………… ۱۴۹

بخش دوم: اهمیت و نقش بازی…………………………………………………………….. ۱۵۲

بازی و رشد خود…………………………………………………………………………………….. ۱۵۳

انواع بازی………………………………………………………………………………………………. ۱۵۵

فصل هفتم

بخش اول: چگونه بر کم تحرکی غلبه کنیم……………………………………………… ۱۵۷

شیوه های تجربی برای رهایی از کم تحرکی……………………………………………………. ۱۵۹

فصل هشتم

چگونه سلامتی به دست آورده خود را حفظ کنید…………………………………………….. ۱۶۱

فصل نهم

درمان اختلالات روانی با ورزش………………………………………………………………….. ۱۶۵

درمان استرس با یوگا………………………………………………………………………………… ۱۶۶

کلاشا- منبع استرس………………………………………………………………………………….. ۱۶۹

میدان های انرژی در بدن……………………………………………………………………………. ۱۶۹

تحقیقات علمی یوگانیدرا…………………………………………………………………………… ۱۷۰

ساماسکاراها……………………………………………………………………………………………. ۱۷۱

غذا خوردن تحت استرس………………………………………………………………………….. ۱۷۳

مقابله با استرس با روش SIT……………………………………………………………………… 178

فصل دهم

پایان نامه……………………………………………………………………………….. ۱۸۱

- بررسی اثرات تربیت بدنی بر فشارهای جسمانی- روانی با عنوان شاغل و ارایه

الگوی بهینه ورزشی………………………………………………………………………………….. ۱۸۲

- بررسی اثر ویتامینC,Eدر پیشگیری از ضعف سیستم‌ایمنی در ورزشکاران…………… ۱۹۲

عنوان                                                                صفحه

- مقایسه رشد اجتماعی و اختلالات رفتاری دانش آموزان کم توان ذهنی ورزشکار

و غیر ورزشکار در شهر تهران…………………………………………………………………….. ۱۹۴

فصل یازدهم

ترجمه مقالات اینترنتی

مقاله A: تراکم استخوان و افسردگی…………………………………………………………………………………………….. ۲۰۰

مقاله B: تائید جنسیت در افسردگی: یافته‌های واگیر شناسی بدست آمده از مطالعات II و DEPRESI. 202

مقاله C: خدمات جمعی رفاهی براساس جنسیت افراد، ورزش و بازآفرینی نیروی از دست رفته زنان در

زمان ابتلا به افسردگی در “ایتون”……………………………………………………………………………………………….. ۲۱۸

مقاله D: ارتباط کاهش سطح افسردگی در بزرگسالان با انجام حرکات ورزشی درحد متعادل…………… ۲۲۳

فصل دوازدهم

منابع:

منابع فارسی……………………………………………………………………………………….. ۲۲۹

منابع پایان نامه ای……………………………………………………………………………………….. ۲۳۱

منابع اینترنتی با سایت Ebscohost……………………………………………………………………….. 232

ضمیمه

متن مقالات اینترنتی

مقاله A: متن انگلیسی تراکم استخوان و افسردگی……………………………………………………………..

مقاله B: متن انگلیسی تاثیر جنسیت در افسردگی، یافته های واگیر شناسی……………………………………..

مقاله C: خدمات جمعی رفاهی براساس جنسیت افراد، ورزش و بازآفرینی نیروی

از دست رفته زنان در زمان ابتلا به افسردگی در ایتون……………………………………………………….

مقاله D: متن انگلیسی ارتباط کاهش سطح افسردگی در بزرگسالان با  انجام

حرکات ورزشی در حد متعادل…………………………………………………………………………..

 

جهت دانلود کلیک کنید

تعداد بازدید از این مطلب: 636
موضوعات مرتبط: تحقیق دانشجویی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


5 روش استثنایی برای کسب موفقیت در ​زندگی!
 5 روش استثنایی برای کسب موفقیت در ​زندگی!

بیشتر مردم بر این باورند که کسب موفقیت در زندگی سخت و دشوار است، اما در حقیقت برای دست‌یافتن به موفقیت در زندگی به تلاش و کوشش و جدیت نیاز است. فقط کافی است بخواهیم و اراده کنیم.
 
بیشتر مردم فقط می‌خواهند زندگی خوب و خوشی داشته باشند و همواره در زندگی شاد و موفق باشند، اما آیا تا به حال از خود پرسیده‌اید که چگونه می‌توانید ابعاد تازه‌ای را وارد زندگی خود سازید؟ منظور از ابعاد تازه در زندگی، افق‌های تازه‌ای است که برای خود به‌وجود می‌آوریم و معنا و وضع تازه و عمیق‌تری به زندگی خویش می‌دهیم. بعضی وقت‌ها پیش آمده که به خودمان قول می‌دهیم ​ از فردا زندگی بهتری را آغاز ​‌کنیم، اما متاسفانه بعد از مدتی زیر قول خود می‌زنیم.



اگر می‌خواهید در زندگی فردی موفق باشید به نکاتی که در زیر اشاره می‌شود توجه کنید:

1ـ کنترل استرس
یکی از مهم‌ترین راه‌های استثنایی برای کسب موفقیت در زندگی کنترل استرس است. درصد قابل توجهی از مردم ​ دچار استرس و اضطراب هستند. به عبارت دیگر هیچ‌کس در دنیا نیست که بتواند استرس و اضطراب را به طور کامل کنترل کند. البته استرس و اضطراب تا حدودی طبیعی است و همراه ما. هنگامی که دچار استرس می‌شوید، یک نفس آرام و عمیق بکشید به صورت دم و بازدم، بعد بدنتان را شل کنید و اندام‌ها را بکشید و سپس کلمات آرامش‌بخش را با خود تکرار کنید، به عنوان مثال با خود بگویید، من آرام هستم یا من استرس و اضطراب ندارم و از محیطی که باعث ایجاد استرس در شما شده است، خارج شوید. سعی کنید استرس خود را کنترل کنید. زمانی که بتوانید با این روش یا هر روش دیگری که خودتان می‌دانید استرس‌تان را کنترل کنید، آن وقت می‌توانید با آرامش بیشتری مشکلات زندگی را بررسی و سپس حل و فصل کنید؛ زیرا توانسته‌اید در زندگی به آرامش نسبی دست یابید. در نتیجه یک گام در جهت موفقیت، در زندگی برداشته‌اید.

2 ـ تغذیه مناسب
یکی دیگر از راه‌های موفقیت در زندگی توجه داشتن به تغذیه سالم است. شما با داشتن یک رژیم غذایی مناسب و استفاده بیشتر از سبزی‌ها، مواد معدنی، انواع ویتامین‌ها و ثابت نگه داشتن قند خون می‌توانید فشارهای روانی را کم کنید. تلاش کنید به جای استفاده از مواد غذایی کنسرو شده و نیز پرچرب، بیشتر از غذاهای خانگی و طبیعی استفاده کنید، زیرا غذاهای کنسرو شده بیشتر شامل مواد افزودنی است و فقط باعث اضافه‌وزن می‌شود. پس از رژیم غذایی خود غافل نشوید، که سلامت بدن را تضمین می‌کند. زمانی که به لحاظ روحی و جسمی سالم باشید، می‌توانید به موفقیت‌های زیادی در زندگی خود دست یابید.

3 ـ ورزش کردن
ورزش کردن هم روی موفقیت شما در زندگی تاثیر می‌گذارد. پس هر روز ورزش کنید، زیرا بدن ​ به ورزش روزانه نیاز دارد. در واقع سعی کنید ورزش​ را در برنامه‌های روزانه خود بگنجانید. بد نیست بدانید ​ ورزش ​ فقط برای سلامت جسم نیست، بلکه در روحیه ما نیز خیلی موثر است. پس از چند دقیقه ورزش روحیه​ پس از ورزش و بعد از ورزش را مقایسه کنید. ورزش ​ سموم بدن را دفع می‌کند و باعث شادابی می‌شود، کالری‌های اضافه در بدن را می‌سوزاند، ضریب هوشی را بالا می‌برد و خستگی ناشی از کارهای روزانه را از بدن ما از میان می‌برد. در نتیجه زمانی که ورزش می‌کنید سالم‌تر و سرحال‌تر می‌شوید، آن وقت بهتر می‌توانید با مشکلات خود کنار بیایید.

4 ـ افکار مثبت
برای رسیدن به موفقیت در زندگی باید افکار مثبت را جایگزین افکار منفی کنید، زیرا افکار مثبت یکی از عوامل موثر بر موفقیت در زندگی محسوب می‌شود. وقتی ​ افکار منفی به سراغتان آمد و ذهنتان را درگیر خود کرد، یک نفس عمیق بکشید و سپس با آرامش به موضوعات خوب و امیدبخش فکر کنید، زیرا ​ افکار منفی مانع رسیدن شما به اهدافتان می‌شود. اگر بتوانید بر افکارتان مسلط شوید، آن وقت می‌توانید با روحیه‌ای مناسب و خوب به هدف‌تان در زندگی دست یابید. موفقیت ما در زندگی به نوع تفکر و نیز نگرش ما بستگی دارد. پس همیشه مثبت فکر کنید و شاد باشید، زیرا لحظه‌ها در گذرند.

5 ـ روحیه خوب
یکی دیگر از مهم‌ترین راهکارهای موفقیت در زندگی داشتن روحیه مثبت و بالاست. ما می‌توانیم با انقلاب درونی تغییرات مثبتی در روحیه خود و اطرافیان ایجاد کنیم. اگر روحیه مثبت داشته باشیم، چهره و نگاه ما بشاش می‌شود و روحیه اطرافیان ما نیز بهتر می‌شود و اگر روحیه منفی داشته باشیم هم حال خودمان را خراب کرده‌ایم و هم حال اطرافیان را. شما با داشتن روحیه بالا می‌توانید افکار منفی را از ذهن‌تان پاک کنید و با آرامش خاطر به دنبال کسب موفقیت در زندگی بروید. پس مراقب روحیه خود باشید.

و در پایان موفقیت در زندگی به نحوه تفکر و نیز نگرش ما بستگی دارد. پس استرس خود را کنترل کنید، به تغذیه خود توجه داشته باشید، ورزش کنید و افکار منفی را از ذهن‌تان بزدایید و در نهایت روحیه‌ای بالا داشته باشید.

 

منبع:چاردیواری

تعداد بازدید از این مطلب: 350
موضوعات مرتبط: رازهای موفقیت , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دانلود اثرات پيش سازمان دهنده و هدف های رفتاری در تسهيل يادگيری

مقدمه :
علم روان شناسی شاخه های تخصصی فراوانی دارد که یکی از مهمترین آنها یادگیری  است . یادگیری از معدود زمینه های روان شناسی است که اندک زمانی پس از استقلال یافتن روان شناسی به عنوان یک نظام علمی پا گرفت و تاکنون در گسترش روان شناسی نقش بزرگی ایفا کرده است .
یادگیری نه تنها به عنوان یک زمینه علمی به خودی خود حائز اهمیت است ، مورد توجه صاحب نظران قرار دارد ، بلکه از آنجا که سایر رشته های روان شناسی یادگیری را اساس شناسایی مسائل مورد بحث خود می دانند این شاخه تخصصی علم روان شناسی ، از همان روزهای نخست تأسیس روان شناسی علمی ، مورد توجه روان شناسان مختلف بوده است و همه نظریه پردازان و پژوهشگران روان شناسی ، به طور مستقیم یا غیر مستقیم یادگیری را از موضوع های مهم به حساب آورده و دربارۀ آن به پژوهش پرداخته اند .
(سیف ۱۳۸۵ ) .
یادگیری را تغییری دانسته اند که در رفتار و شناخت و حرکت و …… ( در یک کلام در توانایی ها ) انسان ایجاد می شود و برای مدت مدید باقی می ماند و نمی توان آن را به سهولت ناشی از فرایندهای رشد و نمو دانست.
این تغییرات به نسبت ثابت به شدت متأثر از تجربه هستند و در رفتارهای یادگیرنده ظاهر می شوند . ( اسلاوین   ، ۱۹۸۶ )

فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

فصل اول : کلیات پژوهش

بیان مسئله…………………………………………………………………………………………….. ۲

هدف تحقیق………………………………………………………………………………………….. ۱۰

سوالات پژوهشی……………………………………………………………………………………. ۱۰

اهمیت و ضرورت پژوهش……………………………………………………………………….. ۱۱

فرضیه های پژوهش………………………………………………………………………………… ۱۲

تعاریف نظری متغیرها …………………………………………………………………………….. ۱۲

تعاریف عملیاتی متغیرها…………………………………………………………………………… ۱۳

فصل دوم :ادبیات تحقیق

بخش اول : نظریه ها در مورد پیش سازمان دهنده…………………………………………… ۱۷

نظریه یادگیری معنی دار کلامی………………………………………………………………….. ۱۷

انواع یادگیری ……………………………………………………………………………………….. ۱۷

ویژگی اطلاعات کلامی……………………………………………………………………………. ۱۹

طبقه بندی اطلاعات………………………………………………………………………………… ۲۰

الف- نام یا بر چسب………………………………………………………………………………. ۲۰

ب- واقعیت ها………………………………………………………………………………………. ۲۲

ج- دانش کلامی سازمان یافته……………………………………………………………………. ۲۳

شرایط یادگیری اطلاعات کلامی…………………………………………………………………. ۲۴

الف- شرایط درونی………………………………………………………………………………… ۲۴

ب- شرایط بیرونی………………………………………………………………………………….. ۲۵

متغیرها و روابط بین آنها در نظریه یادگیری معنی دار کلامی……………………………… ۲۶

الف- هرم ساخت شناختی………………………………………………………………………… ۲۶

ب- معنی دار بودن یادگیری……………………………………………………………………… ۲۶

ج- شمول…………………………………………………………………………………………….. ۲۸

فرایند یادگیری از دیدگاه آزوبل…………………………………………………………………. ۲۸

نگهدار و فراموشی از دیدگاه آزوبل…………………………………………………………….. ۲۹

کنترل عوامل موثر در یادگیری و یادآوری مطالب معنی دار……………………………….. ۳۱

ابعاد یادگیری معنا داری…………………………………………………………………………… ۳۱

الف- یادگیری گیرندگی معنادار…………………………………………………………………. ۳۲

ب- یادگیری گیرندگی طوطی وار………………………………………………………………. ۳۲

ج- یادگیری اکتشافی معنی دار………………………………………………………………….. ۳۲

د- یادگیری اکتشافی طوطی وار…………………………………………………………………. ۳۲

پیش سازمان دهنده ها……………………………………………………………………………… ۳۴

انواع پیش سازمان دهنده…………………………………………………………………………… ۳۶

الف- پیش سازماندهنده توضیحی یا نمایشی…………………………………………………. ۳۷

ب- پیش سازمان دهنده های مقایسه ای ……………………………………………………… ۳۷

مراحل تدریس با پیش سازمان دهنده ………………………………………………………….. ۴۰

اثرات پیش سازمان دهنده بر یادگیری و نگهداری مطالب………………………………….. ۴۱

بخش دوم : مطالعه نظریات مربوط به هدف های رفتاری………………………………….. ۴۲

اهداف آموزشی رفتاری……………………………………………………………………………. ۴۲

ضرورت تعیین و تنظیم هدف های آموزشی در فرایند تدریس و یادگیری…………….. ۴۴

روش های تهیه هدف های آموزشی رفتاری………………………………………………….. ۴۵

فواید استفاده از هدف های آموزشی رفتاری………………………………………………….. ۴۹

منابع تعیین هدف های آموزشی………………………………………………………………….. ۵۱

نظریه های موافق و مخالف کاربرد هدف های رفتاری……………………………………… ۵۶

بخش سوم : مروری بر پژوهش های انجام شده در رابطه با موضوع پژوهش…………. ۵۹

الف- پژوهش انجام شده در رابطه با پیش سازمان دهنده………………………………….. ۵۹

ب- پژوهش انجام شده در رابطه با هدف های رفتاری…………………………………….. ۶۶

فصل سوم : روش تحقیق

طرح پژوهش ……………………………………………………………………………………….. ۷۲

جامعه………………………………………………………………………………………………….. ۷۲

نمونه و روش نمونه گیری………………………………………………………………………… ۷۲

ابزار اندازه گیری…………………………………………………………………………………….. ۷۲

روش جمع آوری اطلاعات و شیوه اجرا………………………………………………………. ۷۵

روش های آماری مورد بررسی داده های پژوهش ………………………………………….. ۷۷

فصل چهارم : تجزیه و تحیل یافته ها

توصیف داده ها در متغییر یادگیری…………………………………………………………….. ۷۹

الف- سطح توصیفی در متغیر یادگیری………………………………………………………… ۸۰

ب- سطح استنباطی در متغیر یادگیری………………………………………………………….. ۸۱

۱- فرض نرمال بودن………………………………………………………………………………. ۸۲

۲- فرض همگنی واریانس ها……………………………………………………………………. ۸۳

قضاوت در خصوص فرضیه اول پژوهش…………………………………………………….. ۸۵

قضاوت در خصوص فرضیه دوم پژوهش…………………………………………………….. ۹۰

قضاوت در خصوص فرضیه سوم پژوهش……………………………………………………. ۹۱

سنجه های اندازه اثر (قدرت وابستگی)………………………………………………………… ۹۳

الف- سطح توصیف در متغیر یادگیری…………………………………………………………. ۹۴

ب- سطح استنباطی در متغیر یادگیری………………………………………………………….. ۹۵

۱- فرض نرمال بودن………………………………………………………………………………. ۹۵

۲- فرض همگنی واریانس ها……………………………………………………………………. ۹۶

قضاوت در خصوص فرضیه چهارم…………………………………………………………….. ۹۷

قضاوت در خصوص فرضیه پنجم………………………………………………………………. ۹۹

قضاوت در خصوص فرضیه ششم………………………………………………………………. ۱۰۰

سنجه های اندازه اثر ……………………………………………………………………………….. ۱۰۱

فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات

بحث و نتیجه گیری………………………………………………………………………………… ۱۰۴

محدودیت های پژوهش…………………………………………………………………………… ۱۱۰

توصیه ها و پیشنهادات…………………………………………………………………………….. ۱۱۱

الف- کاربرد برای معلمان…………………………………………………………………………. ۱۱۱

ب- کاربرد برای دانش آموزان…………………………………………………………………… ۱۱۲

فهرست منابع ……………………………………………………………………………………….. ۱۱۴

 

فهرست جدول ها

جدول ۱-۳ نتایج ضریب پایایی محاسبه شده برای پرسش سنجش میزان نگهداری….. ۷۴

جدول ۲-۳ نتایج ضریب پایایی محاسبه شده برای پرسش نامه سنجش میزان نگهداری       ۷۵

جدول ۱-۴ نتایج آماره های توصیفی نمرات یادگیری به تفکیک چهارگروه…………… ۸۰

جدول ۲-۴ نتایج آماره های مربوط به فرض نرمال بودن در متغیر یادگیری……………. ۸۲

جدول ۳-۴ نتایج آماره های مربوط به فرض همگنی واریانس ها………………………… ۸۳

جدول ۴-۴ نتایج تحلیل واریانس……………………………………………………………….. ۸۴

جدول ۵-۴ نتایج تحلیل آزمون های ویلچ و براون…………………………………………. ۸۵

جدول ۶-۴ ضرایب مقابله ای بین چهار گروه پژوهش…………………………………….. ۸۵

جدول ۷-۴ نتایج آزمون مقابله…………………………………………………………………… ۸۶

جدول ۸-۴ جدول مقایسه های میانگین گروهها……………………………………………… ۸۷

جدول ۹-۴ ماتریس مقایسه میانگین گروهها………………………………………………….. ۸۸

جدول ۱۰-۴ جدول ضرایب مقابله بین چهار گروه پژوهشی……………………………… ۹۰

جدول ۱۱-۴ جدول آزمون مقابله……………………………………………………………….. ۹۰

جدول ۱۲-۴ جدول مقایسه و میانگین گروهها……………………………………………….. ۹۱

جدول ۱۳-۴ جدول ضرایب مقابله بین چهار گروه پژوهشی……………………………… ۹۱

جدول ۱۴-۴ جدول آزمون مقابله بین چهار گروه پژوهشی……………………………….. ۹۲

جدول ۱۵-۴ جدول مقایسه میانگین گروهها………………………………………………….. ۹۲

جدول ۱۶-۴ نتایج آزمون اتا و امگا به منظور سنجش وابستگی بین متغیرهای یادگیری و روشهای آموزشی چهارگانه ۹۳

جدول ۱۷-۴ نتایج آماره های توصیفی نمرات نگهداری مطالب به تفکیک چهار گروه …….. ۶۴

جدول ۱۸-۴ نتایج آماره های مربوط به فرض نرمال بودن در متغیر نگهداری مطالب.. ۹۵

جدول ۱۹-۴ جدول نتایج آماره های مربوط به فرض همگنی واریانس ها…………….. ۹۶

جدول ۲۰-۴ جدول نتایج تحلیل واریانس…………………………………………………….. ۹۸

جدول ۲۱-۴ ضرایب مقابله بین چهار گروه پژوهشی………………………………………. ۹۹

جدول ۲۲-۴ آزمون مقابله  بین چهار گروه پژوهشی……………………………………….. ۹۹

جدول ۲۳-۴ ضرایب مقابله بین چهار گروه پژوهشی………………………………………. ۱۰۰

جدول ۲۴-۴ آزمون مقابله بین چهار گروه پژوهشی………………………………………… ۱۰۰

جدول ۲۵-۴ ضرایب مقابله بین چهار گروه پژوهشی………………………………………. ۱۰۱

جدول ۲۶-۴ آزمون مقابله بین چهار گروه پژوهشی………………………………………… ۱۰۱

جدول ۲۷-۴ نتایج آزمون های اتا و امگا به منظور سنجش میزان وابستگی بین متغیر نگهداری و روش های آموزشی چهار گانه ….. ۱۰۲

 

فهرست نمودارها

عنوان                                                                                          صفحه

نمودار ۱-۴ نمایش نمودار میله ای میانگین یادگیری در بین چهار گروه ………………. ۸۱

نمودار ۲-۴ نمودار هیستروگرام و نرمال متغیر یادگیری…………………………………….. ۸۳

نمودار ۳-۴ نمایش نمودار خطی میانگین نمرات یادگیری مطالب در بین چهار گروه مورد پژوهش   ۸۹

نمودار ۴-۴ نمایش نمودار میله ای میانگین نگهداری مطالب در بین چهار گروه مورد پژوهش         ۹۵

 

فهرست شکل ها

شکل ۱-۲ طرح هفت مرحله گزینش هدف های آموزشی رالف تایلر…………………… ۵۳

 

جهت دانلود کلیک کنید

تعداد بازدید از این مطلب: 660
موضوعات مرتبط: تحقیق دانشجویی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دانلود بررسی عوامل مختلف در رابطه با كاهش انگيزه پرسنل شركت رينگ سازی مشهد

بیان مسئله
هر یک از سازمان های اجتماعی، هدفها و خدمات و کارکردهایی دارند که بدین وسیله اجتماع بشری را به چرخش در می‌آورند. هدف اصلی هر سازمان، کسب سود و به حداکثر رساندن آن است. و این کار باید با اثر بخشی توام باشد. هدف اصلی تر در سازمانها در زمینه اثر بخشی فعالیتهای رفاهی جامع، از جمله تامین نیازها و خدمات رسانی به مردم و عدالت اجتماعی است.

یکی از مسئولیتهای هر نهاد اجتماعی میل به اهدافی است که علت وجودی هر نهاد را شکل می‌دهد. تحقق اهداف سازمان در گرو همکاریو هماهنگی تمامی‌عوامل است که تعامل نظام مند آنها با یکدیگر بوجود سازمان معنا می‌بخشد.

نیروی انسانی، بزرگترین سرمایه هر سازمان و هر کشوری می‌باشد و عامل اصلی موفقیت و پیشرفت است. اغلب گفته می‌شود که کارمند خوشحال یک کامند کارا است و یک کارمند خوشحال بایستی با شغلش ارضاء شود. نیروی انسانی به اسکلت سازمانی روح می‌بخشد و چرخه آن را به حرکت در می‌آورد و تعیین میکند که فرایند کل مجموعه چگونه جهت بگیرد.
پیشگفتار    ۱
فصل اول – مقدمه پژوهش    ۳
مقدمه    ۴
بیان مسئله    ۴
اهمیت و ضرورت تحقیق:    ۶
فرضیات پژوهش    ۸
اهداف تحقیق    ۹
متغیرهای تحقیق    ۹
تعریف اصطلاحات    ۹
تعریف    ۱۰
فصل دوم- بررسی پیشینه پژوهشی    ۱۱
الف: بررسی تئوری ها و پژوهش های گذشته    ۱۱
ب: اتسنتاج کلی در ارتباط با مسئله پژوهشی    ۱۱
پ: خلاصه چگونگی حل مسئله پژوهشی    ۱۱
اصطلاحات و مفاهیم    ۱۲
مفهوم انگیزش    ۱۲
ماهیت انگیزش:    ۱۳
اهمیت انگیزش    ۱۳
«ریشه یابی علل مشکلات عدم وجود انگیزش صحیح نیروی کار»    ۱۴
عدم تامین انتظارات کاری مدیریت از سوی زیردستان    ۱۹
سبک نامناسب رهبری مدیر    ۲۱
عدم انطباق اهداف کارکنان با اهداف مدیریت    ۲۵
الف- میزان مشارکت کارکنان در تصمیم گیریها    ۲۶
ب- درجه رضایت شغلی کارکنان    ۲۶
ج- میزان واگذاری مسئولیتها    ۲۷
ه- میزان انگیزه و تمایل واقعی پرسنل    ۲۷
و- سهیم شدن کارکنان در مالکیت و سود شرکت    ۲۸
د- مساله امنیت شغلی    ۲۸
فقدان آموزش موثر نیروی انسانی    ۳۰
اثربخشی پایین مدیریت    ۳۱
ت- طیف زمانی برنامه ریزی شرکت    ۳۱
عدم اعتماد مدیریت به کارکنان    ۳۲
فصل ۳- روش پژوهش    ۳۴
الف- توصیف آزمودنیها (جامعه و گروه نمونه)    ۳۴
ب- توصیف ابزارهای پژوهش    ۳۴
پ- اعتبار و روایی ابزارهای پژوهشی    ۳۴
ج- طرح پژوهش و روش تحلیل داده ها    ۳۴
فصل ۳- روش تحقیق    ۳۵
جامعه آماری    ۳۵
نمونه و روش نمونه گیری    ۳۵
قلمرو مکانی و زمانی پژوهش    ۳۵
ابزار و گردآوری اطلاعات    ۳۵
روایی و اعتبار ابزار گردآوری اطلاعات    ۳۵
قلمرو پژوهش    ۳۶
فصل ۴- یافته های پژوهشی    ۳۷
الف- توصیف و تحلیل داده ها (در رابطه با پرسش، هدف یا فرضیه)    ۳۷
ب- سایر یافته های پژوهشی    ۳۷
فصل ۵- بحث و تفسیر    ۴۳
نتیجه گیری    ۴۳
پیشنهادها    ۴۳
نتیجه گیری:    ۴۴
پیشنهادات    ۴۴
مطرح کردن مسائل و مشکلات سازمان و تبادل اطلاعات    ۴۵
منابع و مآخذ    ۵۰

جهت دانلود کلیک کنید

تعداد بازدید از این مطلب: 619
موضوعات مرتبط: تحقیق دانشجویی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


اس ام اس عاشقانه

آنقدر برای تو بوده ام که دیگر من برایم غریبه است

اینگونه است که وقتی میروی می میرم چون نه تو را دارم و نه خودم را…

رفت بدون گفتن خدانگهدار

شاید میدانست بدون او حتی نمیخواهم خدا نگهدارم باشد !

سخت است از شدت بغض گلو درد بگیری

و همه بگویند لباس گرم بپوش !

 

گاهی آنقدر دلم از زندگی سیر میشود که

می خواهم تا سقف آسمان پرواز کنم

و رویش دراز بکشم آرام و آسوده مثل ماهی حوضمان که چند روزیست روی آب است !

بعضی دردها مثل چایی میمونن

با گذشت زمان سرد می شن ولی تلخیش از بین نمیره !

آرامم

خیلی آرام مثل مزرعه ای که تمام محصولش را ملخها خورده اند

دیگر نگران داس ها نیستم !

تنها به یک دلیل خودم را نمیکشم

روزی همان دلیل خودش میکشد مرا…

این روزها حالم همچون دایره ای میماند

که هیچ گوشه ای برایش دنج نیست

گاهی اوقات آدم هایی که همدیگرو خیلی دوست دارن

استعداد عجیبی در بدبخت کردن هم دارن

عاشق شدن مرگ مغزیست !

بعد از آن ناچارا قلبت اهدا میشود

انقدر تنهایم که حتی کسی نیست

لگد به چهارپایه ی دارم بزند !

دلم برای حضور غیاب مدرسه تنگ شده است

انگار خیلی وقت است که بودن یا نبودنم برای کسی فرقی ندارد !

پیری میگفت اگه میخوای جوان بمونی

دردهای دلتو فقط به کسی بگو که دوسش داری و دوستت داره

گفتم پس چرا تو جوان نموندی ؟

پیر خندید و گفت دوستش داشتم ولی دوستم نداشت !

چقدر دردناکه بخوای

بودنتو به یاد کسی بیاری که داره نبودتو تمرین می کنه !

بعضیا دوستیشون مثه قرص خوردن میمونه :

هر ۸ساعت یه نفر !

تعداد بازدید از این مطلب: 361
برچسب‌ها: اس ام اس عاشقانه ,
موضوعات مرتبط: اس ام اس های عاشقانه , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دانلود بررسی تأثير آموزش راهبردهای حل مسأله در پيشرفت رياضی و بهبود نگرش نسبت به درس رياضيات

بررسی تأثیر آموزش راهبردهای حل مسأله در پیشرفت ریاضی و بهبود نگرش نسبت به درس ریاضیات در دانش‌آموزان سال دوم راهنمایی شهرستان طارم

چکیده:
در این پژوهش تأثیر روش آموزش راهبردهای حل مسأله بر پیشرفت تحصیلی ریاضیات و نگرش نسبت به ریاضی مورد بررسی قرار گرفت. جامعه آماری این پژوهش عبارت بود از: دانش‌آموزان پسر سال دوم راهنمایی مدارس شهرستان طارم در سال تحصیلی ۸۲-۸۱ که نمره ریاضی آنها در نیم سال اول کمتر از ۱۲ بود. آزمودنی‌های این پژوهش به صورت تصادفی انتخاب شدند. به این ترتیب که از روی فهرست مدارس راهنمایی این شهرستان یک مدرسه به عنوان نمونه انتخاب شد. از آنجا که این مدرسه فقط دارای دو کلاس راهنمایی بود، دانش‌آموزان این دو کلاس که نمره ریاضی نیم سال اولشان کمتر از ۱۲ بود انتخاب و پیش‌آزمون مقیاس نگرش سنج نسبت به ریاضی بر روی آنها اجرا گردید. در این میان ۳۰ نفر به عنوان گروه آزمایش و گواه انتخاب شدند. سپس آموزش روش راهبردهای حل مسأله بر روی گروه آزمایشی به اجرا درآمد (به مدت ۷ جلسه) و در پایان یک آزمون پیشرفت تحصیلی ریاضی و نیز پس آزمون مقیاس نگرش نسبت به ریاضی بر روی دو گروه اجرا گردید.
نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده‌ها نشان داد که این روش پیشرفت تحصیلی گروه آزمایشی را در قیاس با گروه گواه افزایش داد همچنین نگرش گروه آزمایش را هم نسبت به ریاضیات بهبود بخشید.

فهرست مطالب
عنوان                                                 صفحه
فصل اول: طرح تحقیق
مقدمه
بیان مسئله
ضرورت تحقیق
اهداف تحقیق
فرضیه‌های پژوهش
تعریف اصطلاحات و متغیرها
تعریف نظری راهبردهای حل مسئله
تعریف عملیاتی راهبردهای حل مسئله
متغیرهای تحقیق
متغیر مستقل
متغیر وابسته
متغیرهای کنترل
تعریف عملیاتی آموزش راهبردهای حل مسأله (متغیر مستقل)
تعریف نظری نگرش (متغیر وابسته اول)
تعریف عملیاتی نگرش نسبت به ریاضی (متغیر وابسته اول)
تعریف نظری پیشرفت تحصیلی ریاضیات (متغیر وابسته دوم)
تعریف عملیاتی پیشرفت تحصیلی ریاضیات (متغیر وابسته دوم)
فصل دوم: پیشینه و زمینه‌های نظری پژوهش
مقدمه
الف) مبانی نظری در زمینه موضوع تحقیق
تعریف و ویژگیهای مسئله و حل مسئله
حل مسئله و انتقال یادگیری
رابطه بین تفکر انتقادی و حل مسئله
راهبردهای حل مسئله و فراشناخت
عنوان                                                 صفحه
نظریه‌های پیرامون حل مسئله
حل مسئله از دیدگاه رفتارگرایان
حل مسئله از دیدگاه گشتالت
رویکرد خبرپردازی به حل مسئله
مراحل آموزش حل مسئله (الگوی دی چکووکرافورد)
طرح جورج پولیا پیرامون حل مسئله
مبانی نظری در زمینه نگرش
تعریف نگرش
ویژگیها و ابعاد نگرش
تغییر نگرش
الگوهای یادگیری تغییر نگرش
الف) نظریه محرک – پاسخ
نظریه هاولند
ب) نظریه مشوقها و تعارضها
الگوهای شناختی تغییر نگرش
الف) نظریه تعادل
ب) نظریه توافق
ج) نظریه همسازی شناختی
د) نظریه قضاوت اجتماعی
الگوهای کارکردی
نگرشها و آموزش و پرورش
ب) یافته‌های پژوهش در زمینه موضوع تحقیق
فصل سوم: روش تحقیق
روش تحقیق
جامعه آماری
نمونه و روش نمونه‌گیری
ابزار پژوهش
عنوان                                                 صفحه
شیوه اجرا
روش تجزیه و تحلیل داده‌ها
فصل چهارم: تحلیل نتایج و بیان توصیفی یافته‌ها
۴-۱) مقدمه
۴-۲) آزمون همتاسازی
۴-۳) تحلیل داده‌ها با استفاده از آمار توصیفی
۴-۴) تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از آمار استنباطی
الف) فرضیه اول
ب) فرضیه دوم
فصل پنجم: بحث و نتیجه‌گیری
نتایج پژوهش
محدودیتهای پژوهش
پیشنهادات به پژوهشگران
ضمائم و پیوستها
فهرست منابع فارسی
فهرست منابع لاتین
پرسشنامه پژوهش
تکالیف ارائه شده

فهرست جداول
عنوان                                                 صفحه
جدول (۳-۱) مقایسه درصد صفحات کتاب اختصاص یافته به مواد سه‌گانه و درصد نمرات
امتحانی
جدول (۴-۱) مقایسه شاخص‌های آماری نمرات ثلث دوم دو گروه تجربی و گواه
جدول (۴-۲) توزیع فراوانی نمرات گروه گواه در پیش‌آزمون مقیاس نگرش‌سنج نسبت به
ریاضی
جدول (۴-۳) اندازه‌های گرایش مرکزی و تغییرپذیری مربوط به نمرات گروه گواه در پیش
آزمون نگرش نسبت به ریاضی
جدول (۴-۴) توزیع فراوانی نمرات گروه گواه در پس ‌آزمون مقیاس نگرش‌سنج نسبت به
ریاضی
جدول (۴-۵) اندازه‌های گرایش مرکزی و تغییرپذیری مربوط به نمرات پس ‌آزمون مقیاس نگرش
نسبت به ریاضی
جدول (۴-۶) توزیع فراوانی نمرات گروه گواه در پس ‌آزمون پیشرفت تحصیلی ریاضی
جدول (۴-۷) اندازه‌های گرایش مرکزی و تغییرپذیری مربوط به نمرات پس ‌آزمون پیشرفت
تحصیلی ریاضی گروه گواه
جدول (۴-۸) توزیع فراوانی نمرات گروه آزمایشی در پیش ‌آزمون نگرش‌ نسبت به ریاضی
جدول (۴-۹) اندازه‌های گرایش مرکزی و تغییرپذیری مربوط به نمرات پیش ‌آزمون نگرش
گروه آزمایش
جدول (۴-۱۰) توزیع فراوانی نمرات گروه گواه در پس ‌آزمون مقیاس نگرش‌سنج  نسبت به
ریاضی
جدول (۴-۱۱) اندازه‌های گرایش مرکزی و تغییرپذیری مربوط به نمرات پس ‌آزمون نگرش نسبت
به ریاضی گروه گواه
جدول(۴-۱۲) توزیع فراوانی نمرات گروه‌آزمایشی در پس‌‌آزمون پیشرفت تحصیلی ریاضی
جدول (۴-۱۳) اندازه‌های گرایش مرکزی و تغییرپذیری مربوط به نمرات پس ‌آزمون پیشرفت
تحصیلی ریاضی گروه آزمایش
جدول (۴-۱۴) اطلاعات حاصل از تحلیل داده‌ها، اجرای آزمون t و استخراج t جدول در مورد
فرضیه شماره ۱
جدول (۴-۱۵) اطلاعات حاصل از تحلیل داده‌ها، اجرای آزمون t و استخراج t جدول در مورد
فرضیه شماره ۲

فهرست اشکال
عنوان                                                 صفحه
شکل (۲-۱) بازنمایی شناختی مسئله از یک ساخت شناختی اثر گرینو
شکل (۲-۲) استراتژی احتمالی گرینو
شکل (۲-۳) واحد TOTE
شکل (۲-۴) مسئله پاندول دی چکووکرافورد
شکل (۲-۵) مراحل مختلف فرایند تغییر نگرش بر طبق الگوی هاولند
شکل (۲-۶) ساختهای شناختی متعادل و نامتعادل
شکل (۳-۱)  طرح پس آزمون با گروه کنترل
شکل (۳-۲)  طرح پیش آزمون- پس آزمون با گروه کنترل
فهرست نمودار
عنوان                                             صفحه
نمودار (۴-۱) مقایسه میانگین نمرات پیشرفت تحصیلی ثلث دوم درس ریاضی
نمودار (۴-۲) نمودار ستونی میانگین‌های دو گروه گواه و آزمایش در آزمون پیشرفت تحصیلی
ریاضیات
نمودار (۴-۳) نمودار ستونی میانگین‌های نمرات حاصل از تفاوت نمرات
آزمودنی‌های دو گروه گواه و آزمایش در پیش آزمون و پس آزمون مقیاس نگرش نسبت به ریاضیات

 

جهت دانلود کلیک کنید

تعداد بازدید از این مطلب: 618
موضوعات مرتبط: تحقیق دانشجویی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0



عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود